Levering mogelijk na telefonische afspraak
Home
Webshop
Recepten
Horeca
Events
Over
Contact
Meer...
Een verfijnd gerecht met keiemese rabarber en rode biet in diverse bereidingen
Luxe fondant-aardappel met venkel en sesamsaus van gepofte knoflook – een romig, zacht gerecht met een subtiele anijssmaak en nootachtige diepgang.
Sappige hertfilet met fluweelzachte pompoenpuree, gekarameliseerde ui, boschampignons en een subtiele toets van kweepeer.
Romige kroketten met een intense kaassmaak.
Luxe Le Vigneron kaas gerijpt met champagne, geserveerd op stevig roggebrood.
Een rijke fondue met de intense smaak van truffelkaas, perfect voor een avondje tafelen.
Een verfijnde raclette met Zwitserse kazen en luxe bijgerechten.
Een frisse salade met krokante geitenkaas en een zoete dressing.
Romige La Bouse kaas gecombineerd met de diepe smaak van zwarte knoflook op krokante crostini.
Een luxueus hartig taartje met de perfecte balans van romige kaas en zoete peer.
Een romige risotto met Gruyère en wilde paddenstoelen, geïnspireerd op de Zwitserse Alpen.
Een klassieker met gesmolten kaas, ham en een gebakken ei.
Heerlijke, knapperige kaaskoekjes met Sbrinz als aperitief.
Een luchtige kaassoufflé met de rijke smaak van Brie de Meaux en een vleugje tijm.
Luchtige croissantjes gevuld met de rijke en romige smaak van Brie de Meaux.
Krokante rösti met gesmolten Zwitserse Alpenkaas.
Romige gnocchi met gorgonzola en spinazie, een snel comfort food gerecht dat iedereen zal waarderen.
Een heerlijke pizza met romige geitenkaas, honing, en rucola, perfect voor een snelle maaltijd of een feestje.
Sappige hamburgers met een pittige topping van blauwe kaas.
Snelle en smaakvolle maaltijd met krokante kaasschnitzels, romige spinazie en aardappelpuree.